Sangaften

Sangaften

I indbydes hermed til et anderledes møde, end I er vant til. Denne gang er det meningen, at I skal være aktive. I min egenskab af kirkesanger i Solrød kirker, har jeg af menighedsrådet fået tilladelse til en aften at lægge beslag på de store mødelokaler i forbindelse med Solrød Strandkirke. Schneeklothianer-Samfundet vil derfor indbyde til en sammensangsaften, hvor vi vil synge fra højskolesangbogen med dens rige repertoire af sange. Jeg vil være forsanger, og undervejs vil jeg alene synge nogle få ørehængere.

Til at akkompagnere os undervejs har jeg engageret Virum Kirkes organist Knud Rasmussen, som for øvrigt er tidligere organist i Solrød Kirker ( der er 2 af dem ).

Når jeg ved hvor mange, der ved tilmeldingsfristens udløb har tilmeldt sig, vil jeg bestille en passende mængde dejligt smørrebrød samtidig med, at jeg vil købe øl og vand. Der vil også i løbet af aftenen blive serveret kaffe med et eller andet til.

Jeg kan forstå, at bestyrelsen har vedtaget, at fortæringen om aftenen denne gang ikke skal koste jer noget. Dette er ment som en kompensation for den udgift I har ved at køre til Solrød Strandkirke enten i bil eller med S-tog. Der er 30 km fra København.

Med venlig hilsen og på gensyn fra Elaf

Tid: Fredag d. 22. november kl. 18.30
Mødested: Mosevej 1, 2680 Solrød Strand
Deltagerantal: Ubegrænset. Gæster er som sædvanlig meget velkomne.
Pris: Gratis

Her kan i læse om de smukke Solrød kirker og se billeder: www.solrodkirker.dk

Vi var 20 sangglade mennesker der havde en dejlig aften sammen. Det var en fornøjelse for Elaf og hans kone Margit at være arrangører for aftenen, fordi arrangementet blev taget så godt imod. Så det vil de gerne gøre om igen, hvis lejlighed byder sig, og interessen er tilstede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *